A3 - București - Ploiești

A3 - București - Ploiești
0

#1

Filmare aeriană a autostrăzii A3 între kilometrul 0 (București, Șos. Petricani) - Gherghiței - kilometrul 3 (Str. Popasului / Str. Emil Racoviță, Voluntari, Ilfov), din data de 13 noiembrie 2017.


#2

Imediat și filmarea


#3

Și imaginile din aer:


#4

La cum arată lucrările, eu zic că estimarea actuală a CNAIR pentru luna iunie este nerealistă și cel mai probabil în toamnă vom circula pe acest tronson de autostradă…


#5

Arata bine. Super filmarea, spooky, multumim. E important ca se vad progrese si de asemenea par a fi rezolvate toate obstacolele birocratice. Se putea si mai bine, dar guvernul a lasat in buget pentru acest lot o suma mult prea mica, care nu acopera finalizarea. Asa ca Aktor o lalaie, ca stie ca nu va fi platit daca se grabeste. Posibil chiar in vara sa vedem santierul complet abandonat, presupun dupa ce finalizeaza structurile de beton (podurile).


#6

Și nici nu putem invoca vremea nefavorabilă. Abia a nins de vreo 2 ori


#7

Ce misto au lasat liniai de 160 fara piatra sparta :frowning: Probabil ca e deja restrictie la 30km/h pe acolo.


#8

Să fie din vina constructorului? Din ce am văzut ei nu prea s-au atins de calea ferată… să mă uit pe imaginile vechi să vedem cum era situația, dar nu îmi aduc aminte să fi săpat la 1-2 metri de calea ferată…


#9

Clar vina constructoruui si-a stilului de-a-si baga picioarele in orice. Santierul arata mizerabil. Bine, asta-i boala generala in Romania. Toti constructorii se comporta ca si cand gardul ala e doar limita de expropriere, nu limita peste care n-are voie sa fie deranjat nimic de santier.


#10

ce mai fac baietii astia de la Aktor ? mai lucreaza ceva, s-au relocat stalpii ?


#11

o postare a fost comasată într-un subiect existent: A3 Comarnic - Brașov


#12

Câteva poze din zonă.

  1. Intersecția cu Petricani - progrese foarte mici. Se lucrează la o țeavă. Altele așteaptă…

#13

La nodul de la Popasului se lucrează la grinda dinspre Nord, traficul fiind deviat prin sudul giratoriului. Totuși mobilizarea nu e grozavă.


#14

Și în zona căii ferate.

S-au ridicat pilonii de pe lângă cf, dar mai e până montează grinzile.

În schimb, înspre Popasului era agitație mai mare.


#15

Fain. Inca 5 ani si e gata :slight_smile:


#16

Sigur anul acesta nu


#17

5 luni sau ani? :slight_smile:

da… se pare că avântul avut anul trecut s-a cam spulberat.

eu încă mai sper ca în 5 luni să fie gata, dar considerând că să zicem abia într-o lună or să pună grinzile peste cf… deci mai avem de răbdat.

partea nasoală că nodul de la Moara Vlăsiei e prins în același contract și dacă nu se dă legea ministrul Lucian Șova, așa cum a promis că va face (trebuia în mai), mai așteptăm și cu acest nod până să circulăm pe el.


#18

Pun ei grinzile ,:sweat:dar mai trebuie armarea lor si multe altele…nu


#19

Un foto-reportaj realizat ieri de „shoppy Infrastructure”:


#20

Tot de la shoppy